Dikke knuffel

Len Munnik , Marjolein Munnik

Olle het vrolijke olifantje wil al zijn vriendjes een dikke knuffel geven, omdat hij zo blij met ze is. Maar niet iedereen zit daar op te wachten. Olle zoekt dapper verder naar iemand die wil knuffelen, totdat hij zelf geknuffeld wordt…

Bestelformulier


Voornaam

Achternaam

Adres*

Postcode*

Plaats*

E-mail

Opmerkingen

Aantal exemplaren

Betaalwijze

Welkom bij De Harmonie Winkel

Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

Andere boeken van deze auteur

 

Algemene info

Leverbaar Ja
ISBN 9789061698746
gebonden
Aantal pagina's 32
Prijs € 14,90
NUR 273
juni -000

Genres - 6 jaar, Kinderboeken
Omslag Rudy Vrooman


Recensies

''...een aanstekelijk, vrolijk prentenboek, dat gemaakt is volgens de regels van de kunst. Je kan met dit boek 'educatief' aan de slag om bv. het verschil in aaibaarheid aan te kaarten bij jonge kinderen, of het subtiele verschil te illustreren tussen een fijne knuffel en een te dikke knuffel. Dit boek lees je echter vooral voor je plezier.''

De leeswelp (01 december 2008)