Misschien wel de allermooiste

Len Munnik , Marjolein Munnik

Twee vogels worden verliefd en besluiten een nest te bouwen. Na lang zoeken vinden ze een prachtboom waarin ze samen de winter doorkomen.
En dan komt de lente. Het mooiste jong ooit wordt geboren. De liefste, slimste en grappigste van de hele wereld. Toch? Komt dat zien!

Bestelformulier


Voornaam

Achternaam

Adres*

Postcode*

Plaats*

E-mail

Opmerkingen

Aantal exemplaren

Betaalwijze

Welkom bij De Harmonie Winkel

Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

Andere boeken van deze auteur

 

Algemene info

Leverbaar Ja
ISBN 9789061699743
gebonden
Aantal pagina's 32
Prijs € 14,90
NUR 851
juni -000

Genres - 6 jaar, Kinderboeken
Omslag Rudy Vrooman


Recensies

''

Friesch Dagblad (04 juni 2011)

''Aansprekende, artistieke uitgave: leuk als geboortegeschenk.''

NBD Biblion (04 november 2011)

''Een warm en grappig prentenboek, geroutineerd geïllustreerd met snelle stripachtige pen-aquarellen in helderen kleuren. [...] In de klas of bibliotheek is het na het voorlezen natuurlijk gemakkelijk om een kopie te maken van de stamboomtekening en daar met kinderen mee aan de slag te gaan. Leuk!.''

Leesgoed (01 december 2011)