In die tijd die

Elly de Waard

In die tijd die overspant de ruimte van het heelal tot aan het bolletje van de konijnenkeutel, de tijdsperiode van de naaste toekomst tot aan de Tempel van Poseidon, zesentwintig eeuwen geleden; en van de Tweede Wereldoorlog tot de aanstaande. Dit alles in versvormen van hymne tot en met rap.

 

Bestelformulier


Voornaam

Achternaam

Adres*

Postcode*

Plaats*

E-mail

Opmerkingen

Aantal exemplaren

Betaalwijze

Welkom bij De Harmonie Winkel

Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

Andere boeken van deze auteur

 

Algemene info

Leverbaar Ja
ISBN 9789463360036
paperback
Aantal pagina's 48
Prijs € 16,90
NUR 306
september 2016

Genres Poëzie
Omslag Rob Westendorp, Jak Beemsterboer, Elly de Waard


Recensies

'Door haar liefdevolle omgang met taal weet ze precieze beelden op te roepen'

de Volkskrant, (15 oktober 2016)

'Nooit wenden de ogen van De Waard zich af. Het leidt in haar poëzie tot scherpe waarnemingen, zorgvuldig opgetekend en gedragen door een afgewogen ritme'

De Leeuwarder Courant, (08 oktober 2016)

'Evenwichtige verzen, trefzeker neergezet door een meesteres in taal en vakmanschap.'

www.poezie-leestafel.info, (04 oktober 2016)

'‘In die tijd die’ is een bundel die trilt van plezier, boosheid en oplettendheid. Ook na de vijftiende bundel is De Waards werkwijze nog niet verschraalt. ‘In die tijd die’ laat zien dat ontwikkeling en vernieuwing nog altijd gepaard gaan met aandachtigheid, oplettendheid en wat durf. Elly de Waard heeft hiermee opnieuw een frisse en aparte bundel geschreven.'

www.tijdschriftabsint.nl, (18 oktober 2016)