Sigmund weet wel raad met werkstress

Peter de Wit

Dokter Sigmund reageert al zijn werkstress af op zijn patiënten, daarom is het begrip burn-out hem persoonlijk onbekend. Onze therapeut ziet het gewoon als werkverzuim. Als kleine ondernemer zou het echter niet slim zijn deze groeimarkt te negeren. Dus staat hij dag en nacht klaar om gedurende een lange reeks sessies uitgeputte werknemers te motiveren, zodat zij hun vaste plek in de dagelijkse ratrace weer kunnen innemen. Better to burn-out than to fade away! In Sigmund weet wel raad met werkstress zijn de beste strips verzameld over de omstreden behandeling van stressklachten van onze favoriete therapeut. Eerder verschenen in deze reeks succesvolle delen met adviezen over onder andere managers, vrouwen, kinderen, 50-plussers, mannen, relaties en opvoeden.

Bestelformulier


Voornaam

Achternaam

Adres*

Postcode*

Plaats*

E-mail

Opmerkingen

Aantal exemplaren

Betaalwijze

Welkom bij De Harmonie Winkel

Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

Andere boeken van deze auteur

 

Algemene info

Leverbaar Ja
ISBN 978 94 6336 106 4
gebonden
Aantal pagina's 96
Prijs € 12,90
NUR 372
maart 2020

Genres Cartoons, Kunst, Kunst, Cartoons & Strips, Strips
Omslag Rudy Vrooman

Illustrator Peter de Wit

Recensies

'Een dikke pluim voor de manier waarop allerhande verschijnselen die ruiken naar gebakken lucht moeiteloos gefileerd en naar het domein van de bullshit verwezen worden.'

9e Kunst (07 april 2020)

'Waar Peter de Wit in dit boekje wonderlijk goed in slaagt, is het relativeren van onze dagelijkse sores en de ‘grote problemen’ waar mensen tegenwoordig mee kampen.'

Coolesuggesties.nl (25 maart 2020)